Maak kennis met Woodframes!

Wanneer je beslist om je woning vorm te laten geven door Woodframes, kun je rekenen op een samenwerking die nauwkeurigheid, stiptheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Maar dat is niet alles, want vervolgens doen we er alles aan om onze klanten van begin tot eind te ontzorgen. Dit doen we door een nauwe opvolging van de projecten en een persoonlijke installatie bij onze klanten.

We leggen ons enkel toe op gericht vakmanschap

Al onze producten worden in België geproduceerd

Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen

Gerealiseerd in eigen atelier

Om onze duurzame projecten nauwkeurig vorm te geven wordt alles gerealiseerd in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we de projecten van dichtbij volgen en minimaliseren we transport waardoor onze milieuvriendelijke productie wordt voortgezet.

Woodframes Lifting: wij plaatsen ook jouw projecten

Door middel van onze kraanwagen & vacuumzuiger zijn we in de mogelijkheid om je houten realisaties vlekkeloos te installeren. Onze kraan is beschikbaar voor verhuring inclusief een ervaren chauffeur boordevol vakkundige kennis om je steeds verder te helpen.

Ons verhaal

1992

1992, het jaar waar alles begon. Toen lag de focus vooral op het toepassen van algemene schrijnwerken.

1992
1998

Door de groei van het bedrijf, werd er in 1998 gekozen om verder te gaan onder de naam Martens bvba en werden er enkele medewerkers aangeworven.

1998
2009

Ruim 11 jaar later was het tijd voor het bouwen van een eigen atelier met toonzaal. Bovendien werd in 2009 de keuze gemaakt om zich te gaan toespitsen op de productie van houten ramen, deuren en buitenschrijnwerk.

2009
2012

Martens bvba wordt in een nieuw jasje gegoten en gaat sinds 2012 als Woodframes door het leven!

2012
2016

Woodframes blijft zich openbloeien waardoor het tijd was voor een uitbreiding van het atelier en ook de toonzaal voor klanten.

2016
2024

Met oog op innovatie en duurzaamheid werd het houtopslagmagazijn uitgebreid. Hier leggen we vooral de focus op duurzame en milieuvriendelijke toepassingen om de creaties zo ecologisch mogelijk te finaliseren.

2024